Stemmer i Ledelse

Episode 2: Den regenerative leders opgave

1.213 visninger

”Hvis vi vil være en relevant spiller i fremtiden, så er vi nødt til at omstille os nu.” Det er et af de opmærksomhedsvækkende råd, som Laura Storm i denne episode af STEM'MER I LEDELSE vil uddybe i fællesskab med vært, Pernille Enggaard.

Buzzord som kreativitet, samarbejde, fællesskab og caring capacity undersøges til bunds, når IDA med sig i studiet har Laura Storm, en ung ledelsespionær, der i 2016 modtog prisen som årets leder.

Laura arbejder til dagligt med at hjælpe virksomheder og ledere med at tænke mere regenerativt, holistisk og systemisk med håbet om at klæde dem bedre på til at møde fremtidens komplekse udfordringer.

Spørger man Laura Storm, kalder samtiden på modige og regenerative ledere, der tør tage udfordringen op som facilitatorer for det økosystem, som en virksomhed består af. Og det handler især om at være i stand til at sikre medarbejdertrivsel, energi og et ligeværdigt medarbejder-leder forhold.

Hør meget mere om Laura Storm og hendes opråb til fremtidens ledere i denne episode af STEM'MER I LEDELSE: Den regenerative leders opgave - Et holistisk syn på fremtidens ledelse.

Links / shownotes 

Læs mere om Laura Storm på hendes hjemmeside og få fat i hendes bog.