Workflow

Episode 10: Ledere under pres - før, under og efter coronakrisen

1.067 visninger
26. januar 2022 episode, podcast, workflow

Coronakrisen har ramt os alle - også lederne rundt omkring i de danske virksomheder. Nogle har klaret det bedre end andre, men mange har oplevet de samme udfordringer.

Nogle udfordringer har handlet om praktiske ting i forhold til videomøder eller hvem, der har skullet have adgang til produktionen. Andre udfordringer har været mere eksistentielle og har givet anledning for nogle ledere til at tage deres (manglende) fleksibilitet og kriseberedskab op til overvejelse.

De fleste leder har dog – forhåbentlig – lært af deres erfaringer, og er klar til at dele.

Workflow taler i denne episode med lektor Steen Navrbjerg fra FAOS – Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisations-studier ved Københavns Universitet. Han har været med i et forskningsprojekt, som har undersøgt lederes reaktioner under coronakrisen, især i de første måneder, men faktisk også med opfølgende interviews senere på året 2020.

Bagefter besøger vi kommunikationschef Nikolina Olsen-Rule på Designmuseum Danmark, der bestemt også blev ramt af Coronakrisen og måtte ændre både på hverdagen, opgaverne og samarbejdet.

 

LINKS

Bliv klogere på FAOS projektet "Virtuel Ledelse under Coronakrisen" 

Læs mere om lektor Steen Navrbjerg, FAOS, Københavnhavns Universitet

Besøg Designmuseum Danmarks hjemmeside