Stemmer i Ledelse

Episode 4: IT-folk skal lede IT-folk

911 visninger
15. juni 2022 episode, podcast, stemmeriledelse

”IT-folk skal lede IT-folk” er opskriften på Netcompanys succes ifølge administrerende direktør, André Rogaczewaski. André har ført IT-selskabet fra at være en dansk virksomhed til at være en international storspiller med over 6.000 ansatte i 17 lande i dag.

Det er André Rogaczewaskis overbevisning, at du skal vide noget om det faglige område, du leder inden for, for at kunne lede og motivere dine medarbejdere, der også har en stor faglighed. Dertil skal du selvfølgelig forstå forretningsmodeller og have stor empati og interesse for andre mennesker.

André er selv uddannet inden for matematik og ComputerScience. I denne episode giver han dig indsigt i, hvordan han selv som ”fagnørd” blev placeret i kælderen, mens andre fagligheder på de øvre etager tænkte de store visioner og forretningsmodeller. Den virkelighed fik André dog lavet om på. Han er nu som topchef stor fortaler for faglighed som et vigtigt element i at kunne lede fagligt kompetente medarbejdere. Ledelse uden faglighed er nemlig varm luft for André.

Lyt med når André Rogaczewaskis fortæller om sin rejse, og om hvilke ledelseskompetencer, udover fagligheden, der trods alt er væsentlige for at opnå succes.  

Links / shownotes 

Læs mere om Netcompany på deres hjemmeside

Læs mere om André Rogaczewski eller kontakt ham her