Workflow

Episode 23: Er der overhovedet mening med dit arbejde?

1.074 visninger
24. august 2022 workflow

For nogle er arbejde givetvis noget, man laver for at tjene penge nok til at overleve eller have det hyggeligt, når man ikke arbejder. For andre er arbejdet (også) noget, man gør, for at få en fornemmelse af at man bidrager til at gøre verden bedre – i det store eller det små. Det handler om at finde en 'sense of purpose.'

Netop det taler Workflow om i denne episode. Workflow har besøg af Tania Ellis, der er strategisk rådgiver med ekspertise i at kombinere økonomisk og social værdi med forretningsstrategi og -innovation, og Lasse Alfastsen, som er strategisk direktør, medstifter og partner i Partnerskabshuset Krydsfelt. De forsøger begge selv at finde 'purpose' i deres arbejde, men også at hjælpe virksomheder med at forstå, hvorfor dette er vigtigt - måske især for de yngre generationer på jobmarkedet.

Lyt med, når de giver gode råd til, hvordan du kan finde dit eget formål med at gå på arbejde. Der er også råd til virksomheder, som gerne vil samarbejde med de ansatte om at skabe en mening med jobbet. 

Links/shownotes

Læs mere om Tania Ellis på hendes hjemme side

Læs mere om Lasse Alfastsen hos Krydsfelt

Se mere om Sustainable Change Maker-netværket

Du kan også læse Tania Ellis og Lasse Alfastsens blog om purpose 

Find frem til Workflow - en podcast om fremtidens arbejdsliv